Chocolate chip cookies | χωρίς γλουτένη

Χωρις γλουτένη, αφράτα, με πλούσια γεύση και πολλή σοκολατα.
No ratings yet
Εκτύπωση Αποθήκευσε στο Pinterest Βαθμολόγησε

Υλικά

  • 125 γρ βούτυρο αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου
  • 250 γρ φυστικοβούτυρο
  • 200 γρ ζάχαρη κρυσταλλική λευκή
  • 2 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κ.γ. βανίλια υγρή ή ξυλάκι
  • 1/3 κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.γ. κανέλα
  • 1 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ χωρίς γλουτένη
  • 300 γρ αλεύρι χωρίς γλουτένη
  • 200 γρ ψιλοκομμένη σοκολάτα χωρίς γλουτένη

Οδηγίες

  • Σε ένα μπολ, βάζουμε το βούτυρο, το φυστικοβούτυρο και την ζάχαρη. Με μίξερ χειρός, χτυπάμε καλά τα υλικά για λίγα λεπτά να λιώσει η ζάχαρη και να γίνει κρέμα το μίγμα. Ένα ένα ρίχνουμε τα αυγά, τη βανίλια, το αλάτι, την κανέλα και το μπέικιν.
  • Χαμηλώνουμε το μίξερ, και προσθέτουμε το αλεύρι χωρις γλουτένη. Χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα με το μίξερ να να ενωθούν τα υλικά. Τέλος, προσθέτουμε τη σοκολάτα. Ανακατεύουμε απαλά
  • Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σε δυο λαμαρίνες. Με ένα μεγάλο κουτάλι, παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και τις βάζουμε στα ταψιά
  • Ψήνουμε για 12′ μέχρι να σταθεροποιηθούν και να ροδίσουν ελαφρά.Αφήνουμε για λίγα λεπτά να κρυώσουν και τα βάζουμε σε σχάρα να κρυώσουν τελείως.
Μοιρασέ το στο Facebook Σχολίασε , Ρώτα με κάτι ή Βαθμολόγησε τη Συνταγή
Έφτιαξες τη Συνταγή;Κάνε στόρι στο insta με τη δημιουργία σου! Κάνε με "tag" και "Mention" @kserotiefages και θα το μοιράσω!

 

 

 

0
ΤΕΛΕΙΟ
0
0
ΑΓΑΠΩ!
0
ΧΑΧΑ
You already used all votes