Γλώσσα ψάρι φιλέτο πανέ, στον φούρνο!
Ναιιιι! Ψαράκι στον φούρνο σαν τηγανητό!
Γλώσσα φυσικά, το αγαπημένο μου ψάρι. Αν και λατρεύω ότι θαλασσινό εχει κελυφος ή πλοκάμια, δεν είμαι φαν των ψαριών. Με εξαίρεση της γλώσσας που για ανεξήγητο λόγο αγαπώ (όπως όλα τα μικρά παιδιά φυσικά!!
Ως τώρα λοιπόν μαγειρεύαμε την γλώσσα τηγανιτή. Και εξακολουθεί να είναι ο αγαπημένος μου και πιο γευστικός τρόπος μαγειρέματος της, αλλά για μείωση λιπαρών αυτή τη φορά δοκίμασα να τις ψήσω στο φούρνο.
Παναρισμένες φυσικά όπως η κλασική μου συνταγή με μια αλλαγή. Δεν χρησιμοποιώ αβγό αλλά πολύ νόστιμη μουστάρδα! Δοκιμάστε την συνταγή αυτή εάν είστε λάτρεις της υγιεινής διατροφής!
Δες και άλλες ελαφριές συνταγές μου, για όταν σου στενεύει το παντελόνι, εδώ:
👉ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ light ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 👉 ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ 👉 ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ
Ή εδώ την καινούρια συνταγή μου για μπακαλιάρο σαν τηγανητό, για την 25η Μαρτίου!
Γλώσσα ψάρι φιλέτο πανέ, στον φούρνο!
Εκτύπωση Αποθήκευσε στο Pinterest Βαθμολόγησε 5 ευρώ η μερίδαΥλικά
- 3 φιλέτα γλώσσας
- 3 κ.σ. μουστάρδα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. πιπέρι
- 1 κ.γ. κάρυ σκόνη
- 5 κ.σ. τρίμμα φρυγανιάς
Οδηγίες
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C στον αέρα.
- Τοποθετούμε μία λαδόκολα σε ενα ταψί και αφήνουμε στην άκρη.
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, το λάδι, το κάρυ και το πιπέρι και βουτάμε τα φιλέτα στο μίγμα.
- Σε ένα πιάτο ρίχνουμε την φρυγανιά και παίρνουμε ένα-ένα τα φιλέτα και τα πανάρουμε ώστε να κολλήσει παντού η φρυγανιά
- Ψήνουμε για 15 με 20 λεπτά, ή μέχρι να έχει ψηθεί το ψάρι σύμφωνα με το γούστο μας
Αλατακι δε βάζουμε?
Καλησπέρα Βαλεντίνα! Εάν χρησιμοποιήσετε κατεψυγμένο φιλέτο που έχετε αποψύξει, και σας αρέσει το αλάτι στα φαγητά, τότε θα χρειαστεί λίγο αλάτι, ενώ στο φρέσκο από το ψαράδικο, εγώ προσωπικά δε βάζω ποτέ! Το αλάτι στα θαλασσινά είναι όπως λέμε: “ανάλογα τα γούστα μας”! Ευχαριστώ για την ερώτησή σου!