ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΓΚΑΝΙΑΤΣΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΓΚΑΝΙΑΤΣΑΣ

Foodie ίσως απο τη μέρα που γεννήθηκα. Μανιακός γλυκατζής. Γκουρμεδιάρης και ταυτόχρονα φανατικός του street food. Λάτρης του καλού κρασιού. Έχω φετίχ με τα κουζινικά είδη, και αγαπώ πολύ τους τροφαντούς ανθρώπους με χιούμορ!

Αυτός είμαι εγώ. Εάν έφτιαχνα ένα γαστρονομικό βιογραφικό αυτά θα έβαζα στην περιγραφή. Αν και παίζω στην κουζίνα από μικρός, τώρα λίγο πριν κλείσω τα 30 μου χρόνια (2017) αποφάσισα να φτιάξω αυτό το blog για να καταγράφω αγαπημένες συνταγές αλλά και αγαπημένα μέρη/ εστιατόρια/καντίνες/καφέ που επισκέπτομαι στις αποδράσεις μου στην Ελλάδα αλλά και στα ταξίδια μου στο εξωτερικό.

Εκτός από επιτυχημένες συνταγές που δοκιμάζω και δίνω στους αναγνώστες, οι οποίες είναι ο κύριος λόγος επίσκεψης του μπλογκ μου, την κάθε συνταγή την εμπλουτίζω με μπόλικο χιούμορ.

Γράφω υιοθετώντας ένα ιδιαίτερο στυλ μιας θεατράλε περσόνας που δε φοβάται να ιντριγκάρει και να προκαλέσει τον αναγνώστη και ταυτόχρονα σαν σπασικλάκι της κουζίνας μοιράζομαι γνώσεις και fun facts που έχουν σχέση με τις εκάστοτε συνταγές.