ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΓΚΑΝΙΑΤΣΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΓΚΑΝΙΑΤΣΑΣ

Foodie ίσως απο την μέρα που γεννήθηκα. Μανιακός γλυκατζής. Γκουρμεδιάρης και ταυτόχρονα φανατικός του street food. Λάτρης του καλου κρασιού. Έχω φετίχ με τα κουζινικά είδη, και αγαπώ πολυ τους τροφαντούς ανθρώπους με χιούμορ!

Αυτός ειμαι εγω. Εάν έφτιαχνα ένα γαστρονομικό βιογραφικό αυτα θα έβαζα στην περιγραφή. Αν και παίζω στην κουζίνα από μικρός, τωρα λίγο πρίν κλείσω τα 30 μου χρόνια (2017) αποφάσισα να φτιάξω αυτο το blog για να καταγράφω αγαπημένες συνταγές αλλα και αγαπημένα μέρη/ εστιατόρια/καντίνες/καφέ που επισκέπτομαι στις αποδράσεις μου στην Ελλάδα αλλα και στα ταξίδια μου στο εξωτερικό.

Εκτός από επιτυχημένες συνταγές που δοκιμάζω και δίνω στους αναγνώστες, οι οποίες είναι ο κύριος λόγος επίσκεψης του μπλογκ μου, την κάθε συνταγή την εμπλουτίζω με μπόλικο χιούμορ.

Γράφω υιοθετώντας ένα ιδιαίτερο στυλ μιας θεατράλε περσόνας που δεν φοβάται να ιντριγκάρει και να προκαλέσει τον αναγνώστη και ταυτόχρονα σαν σπασικλάκι της κουζίνας μοιράζομαι γνώσεις και fun facts που έχουν σχέση με τις εκάστοτε συνταγες.