Ήρθε ο καιρός για δίαιτα πάλι. Πώς θα βγάλουμε τις κορμάρες στην παραλία και πάλι φέτος; Αφήστε, εγώ κάθε χρόνο με το που μπαίνω στο νερό φωνάζουν την ακτοφυλακή: “free willy”- “free willy” έσκουζε μια κοπελίτσα πέρσι… χαχα  Φάτε τα λάιτ λοιπόν τωρα να κανουμε τα κορμιά, και όταν βαρεθούμε θα σας φτιάχνω και φουλ φατ γλυκάκια!

Ας περάσουμε στο θέμα μας  τωρα. Οι συνταγές για μούς Σοκολάτας Αβοκάντο φυσικά δεν ειναι καινούριες, τις έχουμε διαβάσει ολοι απο τα Εγγλέζικα σαϊτ μαγειρικής και τις έχουν φτιάξει τουλάχιστον μία φορά όλοι οι Ελληνες τηλεσέφ. Όλοι μας υπόσχονται πως ειναι σαν την κανονική μούς σοκολάτας και δεν θα καταλάβουμε το αβοκάντο πουθενά, και τέτοια.

Εγώ θα σας πω μία αλήθεια: ΔΕΝ ειναι σαν την κανονική μούς σοκολάτας με τα αβγουλάκια και την κρέμα γάλακτος καμία συνταγή με αβοκάντο. Όλες εχουν μία απαλή γεύση “αβοκαντίλα”, που λέω, όσο και έαν προσπάθησα να την καλύψω με γλυκαντικά και γεύσεις στις παραλαγές μου.

Μην απελπίζεστε ομως!!!  Δεν παύουν να ειναι πολύ νόστιμες και λάιτ εκδοχές της κλασικής συνταγής. Ιδανική για Βίγκαν, Νηστείες και Τζίμ φρίκς που απλά δεν θέλουν να στερούντε τις γευστικές ηδονές της ζωής!  Έφτιαξα λοιπόν 4 συνταγές που βρήκα σε Αγγλικά και Αμερικάνικα σαϊτ, πειραματίστηκα με τις δοσολογίες και τα γλυκαντικά, πέταξα απίστευτη ποσότητα αβοκάντο, και αφού κατέληξα σε μερικά αποτελέσματα που ειναι νόστιμα, σας δίνω τις δύο που άρεσαν στο τροφαντό μου γευστικό γούστο. Να εμπιστεύεστε έναν τροφαντούλη foodie και στις δίαιτες! Δέν συμβιβαζόμαστε στην γεύση!

Τι κάθεστε λοιπόν, πάτε να αγοράσετε ώριμα αβοκάντο και φτιάξτε τις κρέμες αυτές! Περιμένω σχόλιά σας  κάτω με το ποιά ειναι η αγαπημένη σας!

 

  1. Δείτε την συνταγή για Light Μους Σοκολάτα απο Αβοκάντο εδώ

μούς αβοκάντο σοκολατα

 

2. Δείτε την συνταγή για Κρέμα Σοκολάτας με Αβοκάντο εδώ

κρέμα σοκολάτας αβοκαντο

 

 

2
ΤΕΛΕΙΟ
0
1
ΑΓΑΠΩ!
0
ΧΑΧΑ
You already used all votes