Μανιτάρια Πλευρώτους με Θυμάρι και Ρίγανη
Υπέροχο πιάτο μανιταριών!! Φτιαγμένο στον φούρνο, περιέχει πολύ λιγες θερμίδες. Τέλειο σαν συνοδευτικό σε ενα δείπνο που ετοιμάζεται για την παρέα ή σαν ένα μεζεδάκι για συνοδεία κρασιού. Ότι περισσέψει ρίξτε το τις επόμενες μέρες στις σαλάτες σας για έξτρα γεύση!
![πλευρωτους](https://i0.wp.com/kserotiefages.gr/wp-content/uploads/2017/11/πλευρωτους.jpg?fit=200%2C200&ssl=1)
Μανιτάρια Πλευρώτους με Θυμάρι και Ρίγανη
Εκτύπωση Αποθήκευσε στο Pinterest ΒαθμολόγησεΜερίδες (μπορείς να προσαρμόσεις): 4 άτομα
Υλικά
- 500 γρ μανιτάρια πλευρώτους
- 2 κ.γ. θυμάρι ξερό
- 1 κ.γ. ρίγανη ξερή
- 1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά ή καυτερή
- πιπέρι
- αλάτι
- ελαιόλαδο
- ξίδι μπαλσάμικο
Οδηγίες
- Απλώνουμε καλά τα μανιτάρια σε ένα μεγάλο ταψί.
- Πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά μας, αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε ελαφρά με ελαιόλαδο και ξίδι μπαλσάμικο.
- Ψήνουμε στους 200οC για 30' ή ώσπου να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα και να ξεροψήνονται οι άκρες τους.
- Σερβίρουμε με λεμόνι.
Έφτιαξες τη Συνταγή;Κάνε στόρι στο insta με τη δημιουργία σου! Κάνε με "tag" και "Mention" @kserotiefages και θα το μοιράσω!
You already used all votes