Μανιτάρια Πλευρώτους με Θυμάρι και Ρίγανη

9

Υπέροχο πιάτο μανιταριών!! Φτιαγμένο στον φούρνο, περιέχει πολύ λιγες θερμίδες. Τέλειο σαν συνοδευτικό σε ενα δείπνο που ετοιμάζεται για την παρέα ή  σαν ένα μεζεδάκι για συνοδεία κρασιού. Ότι περισσέψει ρίξτε το τις επόμενες μέρες στις σαλάτες σας για έξτρα γεύση!


 

πλευρωτους

Μανιτάρια Πλευρώτους με Θυμάρι και Ρίγανη

5 from 1 vote
Εκτύπωση Αποθήκευσε στο Pinterest Βαθμολόγησε
Κουζίνα: Ελληνική, Μεσογειακή
Χρόνος Μαγειρέματος: 30 minutes
Συνολικός Χρόνος: 30 minutes
Μερίδες (μπορείς να προσαρμόσεις): 4 άτομα

Υλικά

  • 500 γρ μανιτάρια πλευρώτους
  • 2 κ.γ. θυμάρι ξερό
  • 1 κ.γ. ρίγανη ξερή
  • 1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά ή καυτερή
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • ελαιόλαδο
  • ξίδι μπαλσάμικο

Οδηγίες

  • Απλώνουμε καλά τα μανιτάρια σε ένα μεγάλο ταψί.
  • Πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά μας, αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε ελαφρά με ελαιόλαδο και ξίδι μπαλσάμικο.
  • Ψήνουμε στους 200οC για 30' ή ώσπου να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα και να ξεροψήνονται οι άκρες τους.
  • Σερβίρουμε με λεμόνι.
Μοιρασέ το στο Facebook Σχολίασε , Ρώτα με κάτι ή Βαθμολόγησε τη Συνταγή
Έφτιαξες τη Συνταγή;Κάνε στόρι στο insta με τη δημιουργία σου! Κάνε με "tag" και "Mention" @kserotiefages και θα το μοιράσω!
1
ΤΕΛΕΙΟ
1
1
ΑΓΑΠΩ!
0
ΧΑΧΑ
You already used all votes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βαθμολογία




Close
Μάνα μου! .
Ξέρω τι Έφαγες Πέρσι το Καλοκαίρι © Copyright 2025. All rights reserved.
Close