Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
–
+
servings
Μανιτάρια Πλευρώτους με Θυμάρι και Ρίγανη
5
from 1 vote
Εκτύπωση
Αποθήκευσε στο Pinterest
Κουζίνα:
Ελληνική, Μεσογειακή
Χρόνος Μαγειρέματος:
30
minutes
Συνολικός Χρόνος:
30
minutes
Μερίδες (μπορείς να προσαρμόσεις):
4
άτομα
Υλικά
▢
500
γρ
μανιτάρια πλευρώτους
▢
2
κ.γ.
θυμάρι
ξερό
▢
1
κ.γ.
ρίγανη
ξερή
▢
1/2
κ.γ.
πάπρικα
γλυκιά ή καυτερή
▢
πιπέρι
▢
αλάτι
▢
ελαιόλαδο
▢
ξίδι μπαλσάμικο
Οδηγίες
Απλώνουμε καλά τα μανιτάρια σε ένα μεγάλο ταψί.
Πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά μας, αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε ελαφρά με ελαιόλαδο και ξίδι μπαλσάμικο.
Ψήνουμε στους 200οC για 30' ή ώσπου να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα και να ξεροψήνονται οι άκρες τους.
Σερβίρουμε με λεμόνι.
Μοιρασέ το στο Facebook
Έφτιαξες τη Συνταγή;
Κάνε στόρι στο insta με τη δημιουργία σου! Κάνε με "tag" και "Mention"
@kserotiefages
και θα το μοιράσω!