Γλώσσα ψάρι φιλέτο πανέ, στον φούρνο!

590

Ναιιιι! Ψαράκι στον φούρνο σαν τηγανητό!

Γλώσσα φυσικά, το αγαπημένο μου ψάρι. Αν και λατρεύω ότι θαλασσινό εχει κελυφος ή πλοκάμια, δεν είμαι φαν των ψαριών. Με εξαίρεση της γλώσσας που για ανεξήγητο λόγο αγαπώ (όπως όλα τα μικρά παιδιά φυσικά!!

Τσέκαρε τις φωτογραφίες μου στο Instagram εδώ

MasterChef España love dance happy tv GIF

Ως τώρα λοιπόν μαγειρεύαμε την γλώσσα τηγανιτή. Και εξακολουθεί να είναι ο αγαπημένος μου και πιο γευστικός τρόπος μαγειρέματος της, αλλά για μείωση λιπαρών αυτή τη φορά δοκίμασα να τις ψήσω στο φούρνο.

Παναρισμένες φυσικά όπως η κλασική μου συνταγή με μια αλλαγή. Δεν χρησιμοποιώ αβγό αλλά πολύ νόστιμη μουστάρδα! Δοκιμάστε την συνταγή αυτή εάν είστε λάτρεις της υγιεινής διατροφής!

Δες και άλλες ελαφριές συνταγές μου, για όταν σου στενεύει το παντελόνι, εδώ:

👉ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ light ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 👉 ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ 👉 ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ

Ή εδώ την καινούρια συνταγή μου για μπακαλιάρο σαν τηγανητό, για την 25η Μαρτίου!

Μπακαλιάρος στον φούρνο. Σαν Τηγανητός
Επαναστατικό λεμονάκι (ξύσμα) μέσα στο μίγμα για το πανάρισμα. Μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και κεφαλοτύρι λαχταριστό τριμμένο για την π*τανιά!
Δες εδώ τη Συνταγή
Μπακαλιάρος στον φούρνο. Σαν Τηγανητός

Γλώσσα ψάρι φιλέτο πανέ, στον φούρνο!

5 from 14 votes
Εκτύπωσε τη συνταγόλα Αποθήκευσε την στο Pinterest Βαθμολόγησε ή Άφησε σχόλιο
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 minutes
Χρόνος Μαγειρέματος: 15 minutes
Συνολικός Χρόνος: 30 minutes
5 ευρώ η μερίδα
Μερίδες : 3 φιλέτα
Θερμίδες / μερίδα: 364kcal
Cost: 5 ευρώ η μερίδα

Υλικά

  • 3 φιλέτα γλώσσας
  • 3 κ.σ. μουστάρδα
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. πιπέρι
  • 1 κ.γ. κάρυ σκόνη
  • 5 κ.σ. τρίμμα φρυγανιάς

Οδηγίες

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C στον αέρα.
  • Τοποθετούμε μία λαδόκολα σε ενα ταψί και αφήνουμε στην άκρη.
  • Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, το λάδι, το κάρυ και το πιπέρι και βουτάμε τα φιλέτα στο μίγμα.
  • Σε ένα πιάτο ρίχνουμε την φρυγανιά και παίρνουμε ένα-ένα τα φιλέτα και τα πανάρουμε ώστε να κολλήσει παντού η φρυγανιά
  • Ψήνουμε για 15 με 20 λεπτά, ή μέχρι να έχει ψηθεί το ψάρι σύμφωνα με το γούστο μας

Διατροφικές Πληροφορίες

Serving: 1φιλέτο | Θερμίδες: 364kcal | Υδατάνθρακες: 14γρ. | Πρωτεΐνη: 24γρ. | Λιπαρά: 24γρ. | Κορεσμένα Λιπαρά: 4γρ. | Χολιστερόλη: 77mg | Αλάτι: 796mg | Κάλιο: 325mg | Φυτικές Ίνες: 2γρ. | Σάκχαρα: 1γρ. | Vitamin A: 56IU | Ασβέστιο: 75mg | Σίδηρος: 2mg
Μοιρασέ το στο Facebook Σχολίασε , Ρώτα με κάτι ή Βαθμολόγησε τη Συνταγή
Έφτιαξες τη Συνταγή;Κάνε στόρι στο insta με τη δημιουργία σου! Κάνε με "tag" και "Mention" @kserotiefages και θα το μοιράσω!
31
ΤΕΛΕΙΟ
9
4
ΑΓΑΠΩ!
5
ΧΑΧΑ
You already used all votes

Join the Conversation

  1. Αλατακι δε βάζουμε?

    1. Καλησπέρα Βαλεντίνα! Εάν χρησιμοποιήσετε κατεψυγμένο φιλέτο που έχετε αποψύξει, και σας αρέσει το αλάτι στα φαγητά, τότε θα χρειαστεί λίγο αλάτι, ενώ στο φρέσκο από το ψαράδικο, εγώ προσωπικά δε βάζω ποτέ! Το αλάτι στα θαλασσινά είναι όπως λέμε: “ανάλογα τα γούστα μας”! Ευχαριστώ για την ερώτησή σου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βαθμολογία




Close
Μάνα μου! .
Ξέρω τι Έφαγες Πέρσι το Καλοκαίρι © Copyright 2025. All rights reserved.
Close