Τορτίγια με Τυρί Κρέμα και Σολομό
Ξέρω τι έφαγες σήμερα. Κάτι γρήγορο και απολαυστικό γιατι είχες δουλειά και δεν πρόλαβες να μαγειρέψεις. Πήγες στα BAZAAR και πήρες φανταστικό σολομό καπνιστό (σε μοναδική τιμή), τυρί κρέμα και τις αποκλειστικές/φανταστικές πίτες τορτίγια με γεύση σπανάκι που εχει και εκανες αυτο το απλό και γρήγορο πιάτο τορτίγιας. Σε ζηλεύω.
Υλικά
-
Πίτες τορτίγια με σπανάκι
-
Σολομό καπνιστό
- Τυρί κρέμα
- Άνιθο ψιλοκομμένο
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- λίγες σταγόνες ελαιόλαδο
Πως το φτιάχνουμε
-
Ζεσταίνουμε ενα φύλλο πίτας στο μικροκυμάτων μας για 30 δευτερόλεπτα ή στον φούρνο για 1-2 λεπτά.
-
Απλώνουμε στην πίτα αρκετό τυρί κρέμα και όσο άνιθο θέλουμε
-
Απλώνουμε τον σολομό μας πασπαλίζουμε με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και τρίβουμε απο πανω πιπέρι.
-
Τυλίγουμε την πίτα μας και κόβουμε διαγώνια στην μεση με ενα μαχαίρι
-
Το Καταβροχθήζουμε. 😉
*Εάν θέλουμε στο δεύτερο βήμα προσθέτουμε φέτες απο ενα απαλό κίτρινο τυρί όπως το έμενταλ για να κάνουμε την τορτίγια μας πιο πλούσια.