Σκόνη Μανιταριών για να προσθέσεις αυτή την ουμάμι γεύση ΟΠΟΥ χρησιμοποιείς και το αλάτι σου. Σε σούπες, σε μακαρονάδες, σε μπάρμπεκιου. Αυτό το σπιτικό μίγμα μπαχαρικών θα το ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ.
Τσέκαρε τις φωτογραφίες μου στο Instagram εδώ
Σκόνη Μανιταριών porcini (UMAMI SEASONING)
Σκόνη Μανιταριών για να προσθέσεις αυτή την ουμάμι γεύση ΟΠΟΥ χρησιμοποιείς και το αλάτι σου. Σε σούπες, σε μακαρονάδες, σε μπάρμπεκιου.
Εκτύπωσε τη συνταγόλα
Αποθήκευσε την στο Pinterest
Βαθμολόγησε ή Άφησε σχόλιο
Μερίδες : 160 g
Θερμίδες / μερίδα: 1kcal
Υλικά
- 40 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι
- 100 γρ. αλάτι
- 1 κ.σ. μπούκοβο σπόροι πιπεριού, γλυκό ή καυτερό, ανάλογα τα γούστα.
- 1 κ.σ. θυμάρι αποξηραμένο
- 1 κ.σ. σκόρδο αποξηραμένο (απο τα μπαχαρικά)
- 1 κ.γ. πιπέρι μαύρο
- 1 κ.γ. σπόρους μουστάρδας (προαιρετικά)
Οδηγίες
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα δυνατό μπλέντερ ή σε ένα μύλο άλεσης μπαχαρικών, και τα κάνουμε σκόνη.
- Τα αποθηκεύουμε σε αεροστεγές δοχείο και χρησιμοποιούμε όπου βάζουμε αλάτι για έξτρα γεύση.
Διατροφικές Πληροφορίες
Serving: 1γρ. | Θερμίδες: 1kcal | Υδατάνθρακες: 1γρ. | Πρωτεΐνη: 1γρ. | Λιπαρά: 1γρ. | Κορεσμένα Λιπαρά: 1γρ. | Πολυακόρεστα Λιπαρά: 1g | Μονοακόρεστα Λιπαρά: 1g | Αλάτι: 243mg | Κάλιο: 6mg | Φυτικές Ίνες: 1γρ. | Σάκχαρα: 1γρ. | Vitamin A: 17IU | Vitamin C: 1mg | Vitamin D: 1µg | Ασβέστιο: 1mg | Σίδηρος: 1mg
Μοιρασέ το στο Facebook
Σχολίασε , Ρώτα με κάτι ή Βαθμολόγησε τη Συνταγή
Έφτιαξες τη Συνταγή;Κάνε στόρι στο insta με τη δημιουργία σου! Κάνε με "tag" και "Mention" @kserotiefages και θα το μοιράσω!
Ακολουθήστε το μπλόγκ μαγειρικής μου στο google news, πατώντας το αστεράκι, για να σας έρχονται όλες οι καινούριες συνταγές μου στις ειδήσεις σας!
You already used all votes