• Χρησιμοποιείστε φρέσκα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου. Ξεχωρίστε πολύ προσεκτικά τον κρόκο από τα ασπράδια. Αν τυχόν σπάσει κρόκος μέσα στα ασπράδια, τότε η μαρέγκα δεν θα πετύχει.
  • Χτυπάμε πάντα στη χαμηλή ταχύτητα γιατι δεν παίρνει αέρα το μείγμα και η μαρέγκα γίνεται πιο σφιχτή έτσι δεν θα ξεφουσκώσει αργότερα στο ψήσιμο.
  • Πάντα ψήνουμε στον αέρα ή στις αντιστάσεις και σε χαμηλή θερμοκρασία για πολλές ώρες σε προθερμασμένο φούρνο. (100°C για 1½ ώρα τουλάχιστον).
  • Είναι έτοιμες όταν έχουν στεγνώσει εντελώς και ξεκολλάνε εύκολα από τη λαδόκολλα.
  • Αφήνουμε εντός φούρνου με κλειστή τη θερμοκρασία για αρκετή ώρα να κρυώσουν, έτσι δεν σπάνε.