Η κλασσική συνταγή μπισκότων βουτύρου. Τέλεια για να συνοδέψουμε τον καφέ ή το τσάι μας. Τόσο απλά, αλλά με τόσο πλούσιο άρωμα που θα τα αγαπήσετε. Εύκολη και γρήγορη συνταγή.
Μπισκότα Βουτύρου Κλασσικά
Γρήγορα, εύκολα, οικονομικά και πολύ-πολύ αρωματικά!!
Εκτύπωση
Αποθήκευσε στο Pinterest
Βαθμολόγησε
Υλικά
- 250 γρ. Φρέσκο Αγελαδινό βούτυρο
- 4 κ.σ. ζάχαρη
- 1 φιαλίδιο σκόνη βανίλιας
- 250 γρ. αλεύρι
- λίγο αλάτι
- ζάχαρη για το γαρνίρισμα
Οδηγίες
- Χτυπάμε σε ένα μπολ το φρέσκο βούτυρο αγελάδος με τη ζάχαρη για να αφρατέψει η ζύμη και να πάρει όγκο.
- Προσθέτουμε τη βανίλια και το αλεύρι κοσκινισμένο.
- Προσθέτουμε το αλάτι και ανακατεύουμε για να γίνει μια απαλή και σφιχτή ζύμη.
- Με ένα κουτάλι ή ενα κορνέ σχηματίζουμε στρογγυλά μπισκότα σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
- Τα πασπαλίζουμε με καστανή ζάχαρη.
- Τα ψήνουμε στο κέντρο του φούρνου στους 200 βαθμούς για 10 -15 λεπτά ή ώσπου να ροδίσουν ελαφρά.
- Τα αφήνουμε στο ταψί να κρυώσουν για 2 – 3 λεπτά και τα μεταφέρουμε σε σχάρα να κρυώσουν εντελώς.
Έφτιαξες τη Συνταγή;Κάνε στόρι στο insta με τη δημιουργία σου! Κάνε με "tag" και "Mention" @kserotiefages και θα το μοιράσω!
You already used all votes