Όπως διαβάσαμε στο protothemα (ναι, καλά διαβασες…) “Αρτοζαχαροπλαστείο στον Ορνό της Μύκονου διαφημίζει ότι πουλά τα καλύτερα μπισκότα, που δεν είναι άλλα από τα “gay κουκις”, όπως γράφει το ταμπελάκι στον πάγκο με τα προϊόντα.

Το protothema επικοινώνησε με το φούρνο για να ρωτήσει τι περιέχουν τα συγκεκριμένα μπισκότα που έχουν ξετρελάνει τους πελάτες του. “Βρώμη, σοκολάτα, καρύδια και ξηρούς καρπούς” απάντησε η υπάλληλος. Γιατί όμως τα ονόμασαν gay κούκις; “Διότι είναι χαρούμενα και χαμογελαστά” ήταν η αφοπλιστική απάντηση της υπαλλήλου.

Η τιμή των gay κούκις ανέρχεται σε 15 ευρώ το κιλό, τιμή απολύτως λογική ειδικά για τα δεδομένα της Μυκόνου, ενώ όσοι τα έχουν δοκιμάσει υποστηρίζουν, ότι η γεύση τους είναι μοναδική και μένει αξέχαστη…”
Αυτό που μας έκανε κακή εντύπωση ειναι τα ρατσιστικά σχόλια κάτω απο το άρθρο της ιντερνετικής εκδοσης της εφημερίδας που δεν φιλτραρίστηκαν απο τους εκδότες.

Επίσης τα μπισκότα θα μπορούσαν να είναι λίγο πολύχρωμα. ΓΝΟΜΙΜΑΣ. χαχα

Για να σας γλυκάνουμε  λέμε να σας θυμίσουμε την τέλεια μας συνταγή για τα μπισκότα “της Αγγλίδας γιαγιάς”! Δείτε την εδώ: https://kserotiefages.gr/chocolate-chip-cookies-tis-agglidas-giagias/

vintage chocolate chip cookies
0
ΤΕΛΕΙΟ
11
1
ΑΓΑΠΩ!
0
ΧΑΧΑ
You already used all votes