Η κλασσική συνταγή μπισκότων βουτύρου. Τέλεια για να συνοδέψουμε τον καφέ ή το τσάι μας. Τόσο απλά, αλλά με τόσο πλούσιο άρωμα που θα τα αγαπήσετε. Εύκολη και γρήγορη συνταγή.
Τσέκαρε τις φωτογραφίες μου στο Instagram εδώ
Μπισκότα Βουτύρου Κλασσικά
Γρήγορα, εύκολα, οικονομικά και πολύ-πολύ αρωματικά!!
Εκτύπωσε τη συνταγόλα
Αποθήκευσε την στο Pinterest
Βαθμολόγησε ή Άφησε σχόλιο
Υλικά
- 250 γρ. Φρέσκο Αγελαδινό βούτυρο
- 4 κ.σ. ζάχαρη
- 1 φιαλίδιο σκόνη βανίλιας
- 250 γρ. αλεύρι
- λίγο αλάτι
- ζάχαρη για το γαρνίρισμα
Οδηγίες
- Χτυπάμε σε ένα μπολ το φρέσκο βούτυρο αγελάδος με τη ζάχαρη για να αφρατέψει η ζύμη και να πάρει όγκο.
- Προσθέτουμε τη βανίλια και το αλεύρι κοσκινισμένο.
- Προσθέτουμε το αλάτι και ανακατεύουμε για να γίνει μια απαλή και σφιχτή ζύμη.
- Με ένα κουτάλι ή ενα κορνέ σχηματίζουμε στρογγυλά μπισκότα σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
- Τα πασπαλίζουμε με καστανή ζάχαρη.
- Τα ψήνουμε στο κέντρο του φούρνου στους 200 βαθμούς για 10 -15 λεπτά ή ώσπου να ροδίσουν ελαφρά.
- Τα αφήνουμε στο ταψί να κρυώσουν για 2 – 3 λεπτά και τα μεταφέρουμε σε σχάρα να κρυώσουν εντελώς.
Έφτιαξες τη Συνταγή;Κάνε στόρι στο insta με τη δημιουργία σου! Κάνε με "tag" και "Mention" @kserotiefages και θα το μοιράσω!
You already used all votes