Ορίστε μιά απλή συνταγή που δε χρειάζεσαι συνταγή για να φτιάξεις.

Είμαι σε δίαιτα (καλά, εντάξει… διατροφή… ) και πρέπει να αυξήσω τις σαλάτες για να μη πεινάω. Αυτό το άρθρο λοιπόν ήταν μια αφορμή για να σου γράψω τον πόνο μου και να γκρινιάξω σαν σωστός τροφαντός φούντι-παύλα-ντράμακουιν. Α! ήταν επίσης έναυσμα για να βγάλω φωτογραφίες με την καινούρια μου μηχανή!

Μιάς που τα λέμε ετσι ωράια για τις διατροφές και όλα αυτά τα αποτρόπαια, εχω μία θεωρία που θέλω να μοιραστώ μαζί σου: η λέξη διατροφή σίγουρα ανακάλύφθηκε σαν μοχλός εξαπάτησης και είναι μέρος μίας σατανικής σκευωρίας των διαιτολόγων για να κοροϊδεψουν τους χοντρούληδες σαν εμένα ωστε να κάνουν δίαιτα και μέσω της κατάθλιψής μας να βρούν πάτημα και να κατακτήσουν τον κόσμο!!!!! Α, και χωρίς αμφιβολία το “διατροφή” βγαίνει απο το διαΣτροφή.

Δίαιτα λοιπόν.

Κατα την περίοδο των βασανιστηρίων συνηθίζω να βράζω μπόλικα χόρτα(ή λαχανικά) για να εχω για καμία βδομάδα σαλάτα στο ψυγείο ωστε να μή βαριέμαι να φτιάχνω, και να τρώω τις φυτικές μου ίνες.

Το κάνεις κι εσύ, μανα μου, αυτό που τρώς το φαγητό σου και επειδή δεν έχεις έτοιμη σαλάτα απλά δεν τρώς με το φαϊ σου τίποτα πράσινο; Να ένας λόγος που παχαίνω. Αυτό και τα γλυκά. είμαι τρομερός γλυκατζής!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ***ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΛΥΚΑ ΤΩΡΑ ΡΕ Μ%*@!$ΚΑ….ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ. ΠΙΕΣ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ*** (ΧΑΧΑ)

Βέβαια έκανα ένα τρομερό λαθος τωρα που το σκέφτομαι. Θα έπρεπε να βράσω βλήτα και όχι αντίδια. Για να λέω συνέχεια “ε, τα βλήτα”, “ρε το βλήτο” και τέτοιες ώριμες φράσεις. Ήμουν πολύ κοντά στην απόλυτη στιγμιαία ευτυχία και έχασα την ευκαιρία γαμώτο…

Χόρτα Σαλάτα (Αντίδια)

Χρόνος Μαγειρέματος 20 minutes
Μερίδες 8 μερίδες
Θερμίδες 65 kcal

Υλικά

  • Αντίδια
  • Νερό
  • αλάτι
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε την ρίζα και πλένουμε πολύ καλά τα αντίδια. Εκτός του οτι μπορεί να έχουν πολύ χώμα ενδιάμεσα στα φύλλα τους, το ήξερες ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τροφικών δηλητηριάσεων προέρχεται απο τα χορταρικά που δεν πλένουμε και καταναλώνουμε ωμα; Καλό πλύσιμο λοιπόν!

    αντίδια
  2. Γεμίζουμε νερό μία μεγάλη κατσαρόλα, το αλατίζουμε και προσθέτουμε τα χόρτα.

  3. Αφού βράσουν για 20 λεπτά, κατευθείαν τα βγάζουμε σε ενα μπολ με νερό και πάγο. Έτσι σταματάμε τοπν βρασμό και διατηρούμε το χρώμα ζωντανό.

  4. Σερβίρουμε με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι και λεμόνι στυμμένο. 

    αντίδια
0
ΤΕΛΕΙΟ
0
1
ΑΓΑΠΩ!
3
ΧΑΧΑ
You already used all votes