Αγαπητό μου αναγνωστικό κοινό,

Με τούτη εδώ την ανάρτηση σου ανακοινώνω την καινούρια μου σειρά συνταγών που την ονόμασα “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ”.

simpsons apocalypse GIF

Εντάξει, ξέρεις, πέραν του χιούμοριστικού τίτλου εμπνευσμένου απο τον #convid19, τον #evro και την κατάσταση που περνάει ο πλανήτης μας αυτή τη περίοδο σε πληροφορώ οτι μόνο αστείες δεν ειναι.

Είναι συνταγάρες που σου ετοίμασα για να χαρεί το στομαχάκι σου τώρα που καραντινιαστήκαμε όλοι στα σπίτια μας και μπορούμε να πάμε μόνο βόλτα στο σούπερμάρκετ.

clayne crawford eating GIF by Lethal Weapon

Σου έχω ορισμένες συνταγές Vegan/ Νηστίσιμες, γλυκάκια του λαού: φούλ φάτ και φούλ βούτυρο, συνταγές της τεμπέλας, σαλάτες της φίτ κυρα μαντάμως και άλλα πολλά.

shocked three's company GIF

Όλες οι συνταγές θα ενημερώνουν και αυτό εδώ το άρθρο. Για ευκολία μπορείς να επισκέπτεσαι το www.kserotiefages/apocalypse απο εναν browser, και θα έρχεσαι εδώ! *Αυτό το πόστ θα ανανεώνεται με σειρά νεότερης συνταγής προς παλαιότερη. Δλδ θα βλέπεις πάντα πρώτη την τελευταία που έχει ανέβει στο μπλόγκ, μανα μου, δεν καταλαβαίνεις; χαχα

Πατάτες γιαχνί “ΚΟΛΑΣΗ”. Όχι όπως τις ξέρεις, αλλα με φανταστικά μπαχαρικά που δίνουν άλλο νόημα στη γεύση αυτού του παραδοσιακού μας φαγητού! Πατάς στην φωτογραφία και πάς κατευθείαν στην συνταγάρα!

γιαχνί
0
ΤΕΛΕΙΟ
1
0
ΑΓΑΠΩ!
2
ΧΑΧΑ
You already used all votes