Κεφτεδάκια Φούρνου – Εύκολα & Αφράτα!

24

Καινούρια συνταγή για κεφτεδάκια φούρνου! Αφράτα, μυρωδάτα, λαχταριστά! Κάθε μπουκιά παράδεισος, κάθε μπουκιά αναστεναγμός! Πάρε κόσμε! Χαχα

κεφτεδάκια φούρνου

Κεφτεδάκια Φούρνου - Εύκολα & Αφράτα!

5 from 2 votes
Εκτύπωσε τη συνταγόλα Αποθήκευσε την στο Pinterest Βαθμολόγησε ή Άφησε σχόλιο
Μερίδες : 45 Κεφτεδάκια

Υλικά

  • 1 κιλό Κιμά ανάμεικτο
  • 400 γρ τομάτα τριμμένη (ή μια κονσέρβα ψιλοκκομένο τοματάκι)
  • 10 κ.σ. βρώμη (ή δυο-τρεις φέτες μπαγιάτικο ψωμί τριμμένο)
  • 1 πιπεριά κατα προτίμιση φλωρίνης, αλλα κανουν ολες οι γλυκές πιπεριές
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.σ. πιπέρι
  • 1 κ.γ. δυόσμο ξερό
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • φρυγανιά τριμμένη για πανάρισμα (προαιρετικά)

Οδηγίες

  • Σε ένα μούλτι τρίβουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο να γίνουν πολτός.
  • Ζυμώνουμε πολύ καλά σε ένα μεγάλο μπόλ όλα τα υλικά μαζί. Εάν έχετε πολυμίξερ τα ζυμώνετε όλα εκει οπως εκανα εγω. Θέλουμε ένα πολύ καλά ομογενοποιημένο μίγμα οπως στην φωτογραφία.
  • Πλάθουμε τα κεφτεδάκια στρογγυλά, εάν θέλουμε τα περνάμε απο φρυγανιά τριμμένη για να παρουν πιό καλό σχήμα. Εγώ έκανα μερικά με φρυγανιά και μερικά χωρίς. Δεν διαπίστωσα διαφορά μεγάλη στην γεύση τους τελικά, αλλα σε αυτά με την φρυγανιά απέξω το σχήμα τους ηταν πολύ πιό όμορφο και δεν αφηναν πολλά υγρά στο ταψί όταν ψηνόταν.
  • Ψήνουμε στον φούρνο στους 200οC στον αέρα για 25 με 35 λεπτά (ανάλογα πόσο χοντρά φτιάξατε τα κεφτεδάκια σας). 
    κεφτεδάκια φούρνου
Μοιρασέ το στο Facebook Σχολίασε , Ρώτα με κάτι ή Βαθμολόγησε τη Συνταγή
Έφτιαξες τη Συνταγή;Κάνε στόρι στο insta με τη δημιουργία σου! Κάνε με "tag" και "Mention" @kserotiefages και θα το μοιράσω!
3
ΤΕΛΕΙΟ
0
0
ΑΓΑΠΩ!
0
ΧΑΧΑ
You already used all votes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βαθμολογία




Close
Μάνα μου! .
Ξέρω τι Έφαγες Πέρσι το Καλοκαίρι © Copyright 2025. All rights reserved.
Close