Μυστικά για πετυχημένη σπιτική μαρέγκα

18
  • Χρησιμοποιείστε φρέσκα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου. Ξεχωρίστε πολύ προσεκτικά τον κρόκο από τα ασπράδια. Αν τυχόν σπάσει κρόκος μέσα στα ασπράδια, τότε η μαρέγκα δεν θα πετύχει.
  • Χτυπάμε πάντα στη χαμηλή ταχύτητα γιατι δεν παίρνει αέρα το μείγμα και η μαρέγκα γίνεται πιο σφιχτή έτσι δεν θα ξεφουσκώσει αργότερα στο ψήσιμο.
  • Πάντα ψήνουμε στον αέρα ή στις αντιστάσεις και σε χαμηλή θερμοκρασία για πολλές ώρες σε προθερμασμένο φούρνο. (100°C για 1½ ώρα τουλάχιστον).
  • Είναι έτοιμες όταν έχουν στεγνώσει εντελώς και ξεκολλάνε εύκολα από τη λαδόκολλα.
  • Αφήνουμε εντός φούρνου με κλειστή τη θερμοκρασία για αρκετή ώρα να κρυώσουν, έτσι δεν σπάνε.
0
ΤΕΛΕΙΟ
0
0
ΑΓΑΠΩ!
0
ΧΑΧΑ
You already used all votes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close
Μάνα μου! .
Ξέρω τι Έφαγες Πέρσι το Καλοκαίρι © Copyright 2025. All rights reserved.
Close