Τι σχέση μπορεί να έχει μία πίτσα με μία λακούβα στην άσφαλτο; Σίγουρα εάν ήσουν πίτσα θα καταλάβαινες ότι καμία πίτσα δεν «αισθάνεται» άνετα σε έναν δρόμο γεμάτο λακούβες.

Για αυτό και στις ΗΠΑ, η αλυσίδα Domino’s πήρε μια γεναια απόφαση!  Συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές με σκοπό να διορθώσει όσες περισσότερες λακούβες γίνεται ώστε η διαδρομή του delivery και πιο «άνετη» να γίνει για τις πίτσες αλλά (κυρίως) πιο ασφαλής για τους οδηγούς.

Σαν καλή πρακτική μάρκετινγκ, στο τέλος φρόντιζε να «σφραγίσει» τον δρόμο που επιδιόρθωσε, με το λογότυπο της και με το μήνυμα “Oh, yes we did” (μτφρ: «Το κάναμε κι αυτό»). Εννοείται, φυσικά ότι πέρα από τη χιουμοριστική εισήγηση περί του να φτάνουν ακέραιες οι πίτσες στον πελάτη, όλο αυτό αποτελούσε και μια υπενθύμιση για την ασφάλεια των ανθρώπων που εργάζονται ως delivery στην εταιρεία.

Για του λόγου το αληθές, η Domino’s έχει προσλάβει τεχνικό προσωπικό ειδικά γι’ αυτές τις εργασίες και έχει κλείσει ή επιδιορθώσει εκατοντάδες λακκούβες (και άλλες κακοτεχνίες) σε δρόμους στο Texas, στο Delaware, την Georgia και την California. Μέχρι και σελίδα φτιάξαν οπου  μέσα από αυτήν ( www.pavingforpizza.com ) μπορούν οι κάτοικοι της Αμερικής να προτείνουν την πόλη και την γειτονιά τους, και φυσικά τις λακούβες στον δρόμο τους, και η εταιρεία θα φροντίσει να τις επιδιορθώσει.

 

domino's pizza

 

0
ΤΕΛΕΙΟ
0
0
ΑΓΑΠΩ!
0
ΧΑΧΑ
You already used all votes