Οι πιό νόστιμές πατάτες φούρνου που έχετε φάει ΠΟΤΕ! Τραγανιστή πέτσα απο έξω και αφράτη καρδιά πατάτας μέσα. Μου τρέχουν τα σάλια και μόνο που γράφω αυτην την συνταγή! Δεν θα ξαναφτιάξετε πατάτες διαφορετικές για πολυ, πολυ καιρό αφου δοκιμάσετε αυτές. Πιστέψτε με!!

Η συνταγή απλή. Το μυστικό ένα: Βράστε τες πριν τις βάλετε στον φούρνο.

Υλικά

  • Πατάτες (σε ποσότητα που θέλετε)
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Πώς τις φτιάχνουμε

  1. Πλύντε τις πατάτες σας καλά με ενα καθαρό σφουγγαράκι.
  2. Βράστε τες με την φλόύδα ώσπου να “τσιμπιούντε” με το πιρούνι εώς μέσα.
  3. Βάλτε τες σε ένα ταψί και με την βάση απο ένα νεροπότηρο σπάστε τες οπως στην φωτογραφία κάτω
  4. Πασπαλίστε με ελαιόλαδο
  5. Αλάτοπιπερώστε
  6. Ψήστε για 20′ (ή ώσπου να ξεροψηθούν απο πάνω και να πάρουν ενα χρυσοκόκκινο χρώμα), στους 180°C στον αέρα σε μεσαία θέση στον φούρνο σας.

 

  ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΡΑΤΣΑΝΙΣΤΕΣ