ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ—Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε από ερευνητές του πανεπιστημίου ΠΑΚ.ΜΑΚ., οι μπανάνες παραμένουν συντριπτικά η πρώτη επιλογή όσων ατόμων προσποιούνται ότι λαμβάνουν τηλεφωνικές κλήσεις.

“Η έρευνά μας έδειξε ότι όταν τα υποκείμενα μιμούνταν την κίνηση απάντησης τηλεφωνικών κλήσεων, η μπανάνα είναι συντριπτικά το επιλεγόμενο φρούτο κατα 100 τοις εκατό κάθε φορά,” κατέθεσε η ερευνήτρια και συγγραφέας Γιούλα Απανταχρόνη. Σημείωσε επίσης ότι όταν οι άνθρωποι τοποθετούνταν δίπλα σε ένα καλάθι με φρούτα και οι ερευνητές ξεκινούσαν να μιμούνται τον ηχο του χτύπου ενος τηλεφώνου, σχεδόν απαρέγκλιτα διάλεγαν να σηκώσουν την μπανάνα στο αυτί τους, αποφεύγωντας όλα τα υπόλοιπα φρούτα.

“σχεδόν απαρέγκλιτα διάλεγαν να σηκώσουν την μπανάνα στο αυτί τους, αποφεύγωντας όλα τα υπόλοιπα φρούτα.”

“Κατα τη διάρκεια της μελέτης μας, δεν παρατηρήσαμε ούτε μία φορά κάποιον ή κάποια να απαντάει “ΝΑΙ;;” με ένα μήλο κάνοντας παράλληλα παυση για μερικά λεπτά σαν να άκουγε τον συνομιλητή του στην άλλη πλευρά του τηλεφώνου. Δηλαδή η πλειονότητα των ανθρώπων που κάνουν υποθετικές κλήσεις με φρούτα, είναι ή μπανάνα ή τίποτα.

Η μελέτη συνεχίζει επιβεβαιώνοντας πως το αχλάδι ωστόσο, παραμένει το επικρατέστερο φρούτο σε όσους μιμούνται συνομιλίες με γουόκι τόκι(ασυρμάτους) και φωνάζουν “όβερ”, ανοίγοντας έτσι ένα νέο ερευνητικό παράθυρο για μελλοντική παρακολούθηση Ελλήνων ανδρών και γυναικών που η επαγγελματική επιλογή είναι ο Στρατός και ως επί το πλείστον, η άσκηση καθηκόντων ευθύνης ως προϊστάμενοι οργανικών μονάδων στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας.

όβερ εντ άουτ.

*χιουμοριστικό άρθρο ενός υπέρλαμπρου foodie που δεν είχε όρεξη να στρωθεί να γράψει μία σοβαρή καινούρια συνταγή για το μπλόγκ του  :)

0
ΤΕΛΕΙΟ
1
0
ΑΓΑΠΩ!
0
ΧΑΧΑ
You already used all votes