Χτυπάμε όλα τα υλικά της πρώτης ομάδας σε ένα πολυμίξερ ώσπου να ενώνονται στο χέρι τα υλικά και να μην είναι πολύ υγρό το μίγμα.
Πλάθουμε σε σχήμα μακρόστενο με τη βοήθεια λαδόκολλας. Το βάζουμε στο ψυγείο για να κρυώσει μισή με μία ώρα. Το βγάζουμε και χωρίζουμε με μαχαίρι τα σχήματα καριόκας.
Επικάλυψη
Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το λάδι καρύδας σε Μπεν Μαρί (σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει βαζουμε ενα γυαλινο ή μεταλικό μπολ πανω ετσι ωστε να μην ακουμπαει στο νερό αλλα να ζεσταινεται απο τους υδρατμούς. Βάζουμε την σοκολάτα στο γυαλινο μπολ για να λιώσει) Αφήνουμε να κρυώσει για 20 λεπτά η σοκολάτα ώστε να πήξει λίγο, και μετά καλύπτουμε μία-μια τις καριόκες. Τις αφήνουμε να στεγνώσουν καλά σε μία λαδόκολλα.
Μικρά Μυστικά
Για να το κάνουμε ακόμα πιο υπερτροφή, προσθέτουμε στο μίγμα 2 κ.σ. σπόρους τσία και 2 κ.σ. λιναρόσπορο