Πάνκεϊκ καρύδας χωρίς γλουτένη. Υψηλά σε πρωτεΐνη, χαμηλοί υδατάνθρακες και χωρίς ζάχαρη. Αυτή είναι η πιο υγιεινή συνταγή για pancake που θα βρεις εκεί έξω. Και μην παραλήψεις το σιρόπι σφενδάμου, δίνει όλη τη γεύση στο τέλος!
Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά να κάψει και το λαδώνουμε ώστε να μην κολλάει.
Με τη βοήθεια ενός κουταλιού της σούπας μεταφέρουμε το μίγμα στο τηγάνι. Υπολογίζω 2 με 2μιση κουταλιές μίγμα για ένα μικρό pancake. Μην τα κάνετε μεγαλύτερα γιατί σπάνε στο γύρισμα.
Όταν στεγνώνουν στην πάνω επιφάνεια, τα γυρνάμε να ψηθούν και από την άλλη.
Σερβίρουμε με μπόλικο σιρόπι σφενδάμου ή σιρόπι Αγαύης.