Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά ζύμης και ζυμώνουμε με το χέρι ώσπου να ενωθούν σε μία μαλακή ζύμη.
ζυγίζουμε μπαλάκια ζύμης ωστε να είναι 20γρ., και πλέκουμε κουλουράκια πλεξούδες
χτυπάμε σε ενα ποτήρι ενα αβγό και 3κ.σ. γάλα και με αυτό αλέιφουμε τα κουλουράκια μας
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC στον αέρα για 28-30 λεπτά ή στις αντιστάσεις στους 170οC για τον ίδιο περίπου χρόνο. Είναι έτοιμα μόλις αρχίσουν να ροδίζουν στην επιφάνεια.