Φτιάχνουμε τη ζύμη τάρτας πασπαρτού(για γλυκά ή αλμυρά) όπως θα τη βρούμε στη συνταγή που σου δίνω για τη μόνη ζύμη τάρτας που χρειάζεσαι. ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ. ΠΑΤΑ ΕΔΩ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C στον αέραΓια να φτιάξουμε την κρέμα, σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη με έναν αβγοδάρτη
Λιώνουμε και προσθέτουμε τη μαργαρίνη(προσοχή να μην καίει όταν τη ρίξουμε στα αβγά και μαγειρευτούν)Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά
Βουτυρώνουμε την ταρτιέραΑπλώνουμε τη βάση της τάρτας μας με έναν πλάστη και τη μεταφέρουμε στην ταρτιέρα, εάν θέλετε αυτό το στάδιο το κάνετε και με το χέρι σας σπάζοντας σε μικρά μπαλάκια τη ζύμη στο σκεύος σας και απλώνοντας με τα δάχτυλα μέχρι τις άκρες.
Με ένα πιρούνι κάνουμε τρύπες στη βάση και τα τοιχώματα της τάρτας
Ρίχνουμε το μίγμα, και το ψήνουμε για 35'-40'
Όταν ψηθεί η τάρτα μας, πασπαλίζουμε με καστανή ζάχαρη ή λιωμένη σοκολάτα και την αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου για μία ώρα
Μικρά Μυστικά
Προσοχή στη θερμοκρασία του φούρνου! Την πρώτη φορά που την έψησα στους 180°C η τάρτα έπιασε μια λεπτή "ψωμένια" κρούστα από πάνω. Τη δεύτερη φορά την έψησα στους 160°C και έμεινε η κρέμα γυαλιστερή και όμορφη.