Σάλτσα για ζυμαρικάέτοιμη. Ιδανικά μία με βασιλικό, αλλά διαλέξτε ελεύθερα όποια σας "γυαλίσει".
Σάλτσα pestoέτοιμη.
Τυρί κίτρινο τριμμένο(μοτσαρέλα ή γκούντα, ή Μιξ τυριών)
Ντοματίνια μίνι.
Σουτζούκι με πάπρικα ή άλλο αλλαντικό τύπου λουκάνικο καπνιστό.
Οδηγίες
Ξακρίζουμε τη στρογγυλή πίτα ώστε να τη φέρουμε σε σχήμα καρδιάς, όπως φαίνεται στη φωτογραφία παρακάτω.
Χαράζουμε το "ράγισμα" και χωρίζουμε την πίτα στα δυο.
Προσθέτουμε τα υλικά ξεκινώντας με μία λεπτή στρώση σάλτσα ζυμαρικών σε όλη τη βάση, και μετά το τυρί. Βλέπετε στη φωτογραφία δεν κάνω υπερβολές στο τυρί ώστε να βγει η πίτσα άρτια γευστικά. Προσθέτουμε τη σάλτσα pesto σε 4-5 σημεία διάσπαρτη σε μικρές κουταλιές. Μην την πασαλείψετε, σε μπουκίτσες είναι νοστιμότερη. Προσθέτουμε ντοματίνια κομμένα στη μέση και λίγες φετούλες από το σουτζούκι.
Ψήνουμε στους 200°C για 11-14 λεπτά.
Βγάζουμε φωτογραφίες και ανεβάζουμε ώστε να δείξουμε σε όλους πως "ΝΑΙ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΔΕ Σ'ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΕΥΤΥΧΩΣ, ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΤΤΟΣ" χαχα!