150γρ.αλεύρι που φουσκώνει μόνο του(η συνταγή μπορεί να γίνει χωρίς γλουτένη χρησιμοποιώντας αλευρι φαρίνα χωρίς γλουτένη που βρίσκουμε στο σουπερμαρκετ. )
1κ.γ.μπέικιν πάουντερ(κανονικό ή χωρις γλουτένη)
1κ.σ.Σιρόπι Αγαύης
1φιαλίδιο βανιλίνη(ή βανίλια χωρις γλουτένη)
200γρ.γάλα αμυγδάλου
1κ.σ.ταχίνι
Για το ψήσιμο
1κ.σ.λάδι καρύδας(ή μαργαρίνη)
Για το σερβίρισμα
φρούτα του δάσους κατεψυγμένα
Σιρόπι Αγαύηςή σιρόπι σφενδάμου
Οδηγίες
Σε ενα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το πάνκεϊκ ώσπου να γίνουν ενας πηχτός χυλός.
Βάζουμε στη φωτιά ενα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε λίγο λάδι καρύδας
Όταν λιώσει, προσθέτουμε δυο κουταλιές της σούπας μίγμα και απλώνουμε ελαφρά σχηματίζοντας ενα κύκλο.
Ψήνουμε με αυτόν τον τρόπο όλα τα πανκεϊκ και τα στιβάζουμε σε ενα πιάτο
Τα μεταφέρουμε στο καλύτερό μας πιάτο, προσθέτουμε τα κατεψυγμένα φρούτα και το σιρόπι αγαυής, τα βγαζουμε φωτογραφία και περιφανευόμαστε στο ινσταγκραμ για την δημιουργία μας. (χαχα)