400γρ.καλαμπόκικονσέρβα μαζί με τα υγρά. (1 κονσέρβα)
450γρ.ζωμό λαχανικών( ή διαλύουμε 1 έτοιμο κύβο λαχανικών σε 450γρ χλιαρό νερό)
1κ.σ.corn flour(κόρν φλάουρ)(αλλιώς το λενε και "νισεστέ")
1 κ.σ.σησαμέλαιο(προαιρετικά)
2αβγάμεσαία, χτυπημένα.
Οδηγίες
Σε ένα κατσαρολάκι τοποθετούμε τον ζωμό λαχανικών μαζί με 2 κουταλιές απο το καλαμπόκι μας και ανοίγουμε την φωτιά σε μέτρια ένταση.
Σε ένα μούλτι πολτοποιούμε την υπόλοιπη κονσέρβα καλαμπόκι μαζι με τα υγρά και την ρίχνουμε και αυτή στο κατσαρολάκι. Προσθέτουμε το σησαμελαιο και αφήνουμε να βράσει.
Σε ένα μπολ σπάμε 2 αβγά μεσαία και τα χτυπάμε με ενα πιρούνι ακριβώς οπως θα κάναμε ομελέτα.
Ρίχνουμε τα αβγά σε ενα σουρωτήρι και τα αφήνουμε να "στάξουν" στη κατσαρόλα που βράζει.
Ρίχνουμε μία κουταλιά της σούπας κόρν φλάουρ και ανακατεύουμε ωσπου να πήξει η σούπα μας, περίπου 3 λεπτά.
Σερβίρουμε με λίγο κρεμμυδάκι φρέσκο και καβουρντισμένο σουσάμι, για τσαχπινιά