Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το χλιαρό νερό με τη μαγιά, τη ζάχαρη, το βούτυρο λιωμένο και το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε. Αφήνουμε 5 λεπτά να ενεργοποιηθεί η μαγιά (θα αρχίσει να βγάζει φουσκάλες)
Τοποθετούμε τον γάντζο στο μίξερ και σε μεσαία ταχύτητα προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και το αλάτι.
Αφού ζυμωθούν τα υλικά τα σκεπάζουμε με μία πετσέτα και τα αφήνουμε για 30 λεπτά να φουσκώσει το ζυμάρι.
Μετά αρχίζουμε να πλάθουμε με το χέρι 6 μπαλάκια. Η ζύμη θα είναι υγρή και για να μην κολλάει στο χέρι μας, αλείφουμε την παλάμη μας με λάδι. (Εάν έχετε ζυγαριά, το κάθε μπαλάκι θα πρέπει να είναι 150-160γρ. Εάν υπολογίσετε το βάρος τους, θα ψηθούν ομοιόμορφα στον ίδιο χρόνο.)
Τοποθετούμε σε καλά λαδομένο ταψάκι τα μπαλάκια, και τα αφήνουμε για αλλα 30 λεπτά να φουσκώσουν ελαφρά. Μετά τα αλείφουμε με αβγό χτυπημένο αραιωμένο με λίγο νερό και τα πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αέρα στους 180°C για 30 λεπτά ώσπου να πιάσουν μια όμορφη κρούστα.