εξελληνισμένη (ή αλλιώς: της Γιαγιάς σου) (ή αλλιώς: σως μεσογειακή με βάση τη μαγιονέζα ) Φτιάξτην για να τη βάλεις σε σάντουϊτς, μπέργκερς ή στον παραδοσιακό μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου για όσους δεν συμπαθούν τη σκορδαλιά
1κρεμμύδι φρέσκομόνο το πρασινο μερος- ψιλοκομμένο
εστραγκόν(εσύ βαζεις μαϊντανό είπαμε)ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
Οδηγίες
Ψιλοκκόβουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μας -σχεδον λιωμένα- και τα ανακατευούμε με την μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το γιαούρτι.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι δοκιμάζοντας για να έρθει η γεύση στο γούστο μας. Προσοχή με το αλάτι γιατί είναι αλμυρές και οι αντζούγιες και η καππαρη.