Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί να ενωθούν καλά για 2-3 λεπτά. Το ζυμάρι μας θα πρέπει ίσα ίσα να μην κολλάει στα χέρια.
Απλώνουμε λεπτό το ζυμάρι για την πίτσα σε ένα ταψί με λαδόκολλα, βάζουμε τα υλικά που θέλουμε και ψήνουμε στους 200οC για 25-30 λεπτά στις πάνω-κάτω αντιστάσεις σε χαμηλή θέση στον φούρνο.
Μικρά Μυστικά
Να απλώσετε καλά το ζυμάρι στο ταψί σας γιατι αν μείνει χονδρό δεν θα ψηθεί καλά σε τόσο λίγο χρόνο από κάτω. Εγω αφήνω περίπου 1 εκ πάχος.Θα αγαπήσετε τις άκρες, έχουν μια μπισκοτένια υφή που απλά με έχει τρελάνει!!