Χτυπάμε πρώτα τα ασπράδια και το αλάτι με μίξερ για να γίνουν μαρέγκα. Η μαρέγκα ειναι έτοιμη όταν σχηματίζονται κορυφές οπως στην φωτογραφία.
Σε ένα μπολ βάζουμε το τριμμένο αμύγδαλο τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σιγά σιγά όλη την μαρέγκα.
Πλάθουμε τα μπισκότα με τη βοήθεια ενος κουταλιού(θα κολλάει πολύ το μίγμα) και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί.
Ψήνουμε στους 160οC στον αέρα για 20 λεπτά.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή σε ενα γυαλινο μπολ στο φουρνάκι μικροκυμάτων( για 1,5 λεπτό στο χαμηλό 500-600w). Πασπαλίζουμε με ένα κουτάλι τα μπισκότα και τα αφήνουμε για να κρυώσει η σοκολάτα.