Σε ένα μπολ βάζουμε το ινδοκάρυδο και τα τριμμένα αμύδγαλα με το γάλα και τα ανακατεύουμε.
Χρησιμοποιούμε ενα αντικολλητικό τηγάνι και λιώνουμε το βούτυρο.
Ρίχνουμε το μίγμα του μπόλ, το ζαχαρούχο γάλα και την κανέλα και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να αρχίσει να πιάνει χρυσαφί χρώμα απο κάτω.
Βγάζουμε απο την φωτιά και το ρίχνουμε σε μία μακρόστενη φόρμα του κέικ. Το πατάμε με το κουτάλι καλά και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει για 30' με μία ώρα
Ξεφορμάρουμε με την βοήθεια ενος μαχαιριού στα πλαϊνά της φόρμας, κόβουμε σε λωρίδες και πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.