3κ.σ.αλεύρι για όλες τις χρήσειςή gluten free αλεύρι εάν έχουμε δυσανεξία στη γλουτένη!
1κ.γ.κακάο σκόνη(προαιρετικά)
1μπανάνα
1μήλο
2αβγά
αλάτι
Οδηγίες
Ψιλοκόβουμε τα φρούτα μας και τα ρίχνουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μούλτι και τα αλέθουμε για να φτιάξουμε ενα πηχτό μίγμα.
Λιώνουμε λιγο μαργαρίνη σε ενα τηγάνι και ρίχνουμε σε μικρά βουναλάκια ενα-ενα τα pancakes μας, όταν αρχίσουν να στεγνώνουν στην επιφάνεια τους, τα αναποδογυρίζουμε για να τα ψήσουμε και απο την κατω πλευρα.
Σερβίρουμε με μέλι, πραλίνα, σιρόπι σφενδάμου ή ότι αλλο θέλουμε.