700γρ.φιλέτο στήθος κοτόπουλοκομμένο σε λεπτές λωρίδες
20τοματίνια
2σκελίδες σκόρδουψιλοκομμένες
1κ.σ.μουστάρδα
2κ.σ.μέλι
80mlελαιόλαδο
χυμός λεμονιού(περίπου μισό λεμόνι)
λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικούψιλοκομμένα & ολόκληρα για το γαρνίρισμα
αλάτι/πιπέρι
Οδηγίες
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο για περίπου 6 - 7 λεπτά, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.
Ρίχνουμε τα ντοματίνια, το σκόρδο και αλατοπίπερο, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2 - 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
Σε ένα ποτήρι ανακατεύουμε το μέλι, τη μουστάρδα και το λεμόνι και περιχύνουμε το κοτόπουλο μέσα στο τηγάνι ανακατεύοντας με προσοχή για 3-4 λεπτά μέχρι να γίνει το κοτόπουλο.
Γαρνίρουμε με τον βασιλικό και σερβίρουμε με το τηγάνι στην μέση του τραπεζιού.