150γρ.Γάλα εβαπορέ2% λιπαρά (ή χυμό πορτοκάλι ή φυτικό γάλα σε κονσέρβα)
150γρ. νερό
Οδηγίες
Η διαδικασία είναι τελείως "της τεμπέλας". Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ, με τη σειρά που τα δίνω.
Λαδώνουμε καλά και ζαχαρώνουμε τη φόρμα ψησίματος που θα χρησιμοποιήσουμε. (η ζάχαρη κ το λάδι για την επεξεργασία της φόρμας είναι ΕΞΤΡΑ από τα υλικά της συνταγόλας)
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, για 30 - 35 λεπτά (τσεκάρουμε στα 30 λεπτά με μια οδοντογλυφίδα το κέικ να δούμε εάν βγαίνει στεγνή)
Μικρά Μυστικά
Η δοσολογία του κέικ βγάζει 890γρ. Οι θερμίδες είναι υπολογισμένες για μία φέτα 30γρ. κέικ. Δηλαδή το κέικ χωρισμένο σε 30 φέτες.Για να συγκρίνεις: η γκοφρέτα με στέβια που μας βάζει ο διαιτολόγος μας στη διατροφή όταν θέλουμε γλυκό είναι 30γρ και αυτή, και έχει 138 θερμίδες. Ωραία, δε λέω, αλλά το πολύ το ΚΥΡΕΛΕΙΣΟ ΤΟ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!