2σκελίδεςσκόρδο(εάν θα σερβιριστούν βαμπίρ, παρακαλώ παραλείψτε το)
2τεμάχιαπαντζάριαΒρασμένα έτοιμα
100γρ.ελαιόλαδο
1αγγούρι
1κ.γ.αλάτι(κ.γ. κοφτό - μην το κάνεις λύσσα το τζατζίκι μάνα μου χαχα)
Οδηγίες
Σε ένα μούλτι βάζουμε τα παντζάρια και το σκόρδο και τα αλέθουμε.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλα μας τα υλικά και ανακατεύουμε.
εάν θέλουμε το χρώμα να βγει σαν της δικής μου φωτογραφίας, προσθέτουμε είτε κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής σε τζέλ ή σκόνη. Ή φυσική σκόνη κόκκινου παντζαριού ιδανική για χρωματισμό.