1αβγόχτυπημένο για άλειμμα στην επιφάνεια. Εάν κάνετε το γλυκό στη vegan έκδοση απλά αλείψτε με νερό για να κολλήσει η ζάχαρη.
Οδηγίες
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190οC στον αέρα
Ανοίγουμε το φύλο ζύμης και το κόβουμε σε ίσα 12 τεράγωνα
Σε ένα πολυκόφτη (μούλτι) βάζουμε τα μήλα καθαρισμένα, τα καρύδια, το κόρν φλάουρ, τη λευκή ζάχαρη και το μίγμα μπαχαρικών pumpkin spice και τα αλέθουμε.
Τόσο Σατανικά εύκολες είναι αυτές οι μηλόπιτες. Απλά γεμίζουμε τα κομμένα φύλλα ζύμης, κλείνουμε τις άκρες πατώντας τες με ένα πιρούνι ωστε να μην ανοιξουν στο ψήσιμο
Αλείφουμε με αβγό ή νερό και πασπαλίζουμε καστανή ζάχαρη. Εαν είμαστε μάγισσες κολλάμε και μια πεντάλφα ζύμης στα πλάγια (καλό χαλογουίιιιν)
ψήνουμε για 20-25 λεπτά ώσπου να πάρουν χρώμα
Μικρά Μυστικά
Εάν δεν έχουμε έτοιμο μίγμα pumpkin spice , αντικαθιστούμε με σκέτη κανέλα στην ίδια ποσότητα.