300γρψωμί Μπαγιάτικοή ψωμί του τόστ. Ελαφρά μουσκεμένο/στραγγισμένο καλά
100γρταραμά άφτιαχτοεάν βρείτε λευκό προτιμήστε τον
½κρεμμύδι
1μικρή σκελίδα σκόρδο
1λεμόνιθελουμε το ξύσμα του και τον χυμό του
200mlέξτρα παρθένο ελαιόλαδο
250mlνερό
Οδηγίες
Ρίχνουμε στο μούλτι μας όλα τα υλικά με το μισό ελαιόλαδο και το μισό νερό και χτυπάμε.
Προσθέτουμε σταδιακά το υπόλοιπο λάδι και νερό και χτυπάμε έως ότου φτάσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ανάλογα το πόσο στραγγίσαμε το ψωμί μας ίσως χρειαστεί λιγότερο και ίσως περισσότερο λάδι/νερό.
Για να βγει αφράτη η ταραμοσαλάτα μας θέλει χτύπημα για τουλάχιστον 20 λεπτά.