Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το λάδι και το μέλι.
Τρίβουμε το μήλο και το προσθέτουμε.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε το μίγμα σε χαρτάκια για μάφιν (ή σε ειδικό ταψάκι για μάφινς βάζοντας απλό λαδόχαρτο στις θήκες)
Ψήνουμε στους 180°C για 14 λεπτά στον αέρα ή στους 190°C για 15 λεπτά στις αντιστάσεις.
Μικρά Μυστικά
Η συνταγή είναι για σχετικά άγλυκα κεικάκια (ιδανικά για πρωινό) παρόλο που βάζουμε το μέλι. Εάν θέλετε να τα κάνετε γλυκά προσθέστε στο πρώτο βήμα της εκτέλεσης ΚΑΙ 130γρ ζάχαρη κρυσταλλική ή 130γρ στέβια κρυσταλλική για γλυκά. (χωρίς να αφαιρέσετε το μέλι της συνταγής)
Το πράσινο μήλο δεν αφήνει γεύση μετά το ψήσιμο αλλά κάνει τα μάφινς μας απίστευτα αφράτα.