Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
–
+
servings
Χοιρινά RIBS (πανσετοκόκκαλα) στον Φούρνο
Μπορείς να αλλάξεις τα RIBS με υπέροχες μπριζολίτσες λαιμού, πανσέτες, ή μπριζόλα καρέ!
5
from
3
votes
Εκτύπωση
Αποθήκευσε στο Pinterest
Πιάτο:
Κυρίως Γεύμα
Κουζίνα:
Αμερικάνικη, Ελληνική
Keyword:
bbq, καραμελωμένα, πανσετοκόκκαλα, φούρνος, φούρνου, χοιρινο
Χρόνος Προετοιμασίας:
5
minutes
Χρόνος Μαγειρέματος:
30
minutes
Συνολικός Χρόνος:
35
minutes
Μερίδες (μπορείς να προσαρμόσεις):
4
μερίδες
Θερμίδες:
1045
kcal
Συντάκτης:
Γιώργος Γιαννέλος Γκανιάτσας
Υλικά
▢
2
κιλά
RIBS χοιρινά
(ο χασάπης σου θα τα ξέρει ως "πανσετοκόκκαλα")
▢
1
δόση
Μίγμα Μπαχαρικών για Μπάρμπεκιου (dry BBQ spice mix)
(πάτα εδώ για να πας στη συνταγή)
Οδηγίες
Φτιάχνουμε το μίγμα όπως αναγράφεται στις οδηγίες της συνταγής.
Πασπαλίζουμε καλά παντού το κρέας. Ψήνουμε για 30 λεπτά σε προθερμασμένο καυτό φούρνο στους 250°C στον αέρα ή στις αντιστάσεις.
Διατροφικές Πληροφορίες
Serving:
1
μερίδα
|
Θερμίδες:
1045
kcal
|
Υδατάνθρακες:
15
γρ.
|
Πρωτεΐνη:
54
γρ.
|
Λιπαρά:
82
γρ.
|
Κορεσμένα Λιπαρά:
26
γρ.
|
Trans Λιπαρά:
1
γρ.
|
Χολιστερόλη:
280
mg
|
Αλάτι:
284
mg
|
Κάλιο:
847
mg
|
Σάκχαρα:
15
γρ.
|
Vitamin B12:
1
µg
|
Vitamin D:
8
µg
|
Ασβέστιο:
53
mg
|
Σίδηρος:
3
mg
Μοιρασέ το στο Facebook
Έφτιαξες τη Συνταγή;
Κάνε στόρι στο insta με τη δημιουργία σου! Κάνε με "tag" και "Mention"
@kserotiefages
και θα το μοιράσω!