Άλλη μια λαδοκολλάδικη συνταγή έρχεται στο φως αυτού του μπλόγκ, μάνα μου! Αγαπημένο το κοτοπουλάκι για πολλούς. Ιδανικό για δίαιτα και πανεύκολο στην προετοιμασία του.
Για τη σάλτσα μουστάρδας με μέλι(εάν δεν κάνουμε διατροφή)
το ζουμί που θα βγάλουν τα λαχανικά(200 ml, εαν δεν ειναι αρκετό συμπληρώνουμε νερό και μισό κύβο ζωμού εμπορίου)
1κ.σ.corn flour(κόρν φλάουρ)
1κ.σ.μουστάρδα
1κ.γ.μέλι
Οδηγίες
Τοποθετούμε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί και από πάνω ένα φύλλο λαδόκολλα.
Κόβουμε σε χονδρά κομμάτια τα λαχανικά μας αλλά και το κοτόπουλο ώστε να δημιουργήσουμε μικρά φιλετάκια.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
Ψήνουμε στους 200°C για 30 λεπτά.
Για τη σάλτσα μουστάρδας με μέλι(εάν δεν κάνουμε διατροφή)
Αφού αφαιρέσουμε το φαγητό από τη λαδόκολλα φτιάχνουμε μια πεντανόστιμη σάλτσα για το φαγητό μας. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τα υγρά που μείνανε από τα λαχανικά. Εάν δε βγαίνουν 200ml, προσθέτουμε νερό και μισό κύβο ζωμού του εμπορίου.
Προσθέτουμε το μέλι και τη μουστάρδα
Διαλύουμε σε ένα ποτήρι το corn flour με 3κ.σ. νερό και το προσθέτουμε και αυτό στο μίγμα.
Ανακατεύουμε, και αφού έρθει σε βρασμό και δέσει η σάλτσα είναι έτοιμη. Δοκιμάζουμε το αλάτι στο τέλος και ανάλογα τα γούστα μας το προσαρμόζουμε.