70γρ.Λουκάνικο παραδοσιακό κρεοπωλείουΒόειο, ή ανάμεικτο
360γρ.Σάλτσα Ντομάτας με μυρωδικά(ή για λαδερά) Τη βρίσκετε έτοιμη στο τμήμα με τα τοματικά στο σουπερμάρκετ.
6τεμ.μανιτάριαλευκά, φρέσκα.
½κ.γ.αλάτι
½κ.γ.πιπέρι
Οδηγίες
Μετράμε και βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε αλάτι στο νερό που βράζει!
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε τη σάλτσα και το λουκάνικο, αφού αφαιρέσουμε τη μεμβράνη του. Σπάμε το λουκάνικο με μια κουτάλα να ανακατευτεί καλά με τη σάλτσα.
Τρίβουμε τα μανιτάρια με το χέρι σε κομμάτια τόσο μικρά ώστε να θυμίζουν κιμά. Κατευθείαν μέσα στο τηγάνι.
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε 2-3 κουταλιές της σούπας από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια μας.