Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μουστάρδα με το τυρί κρέμα Αν μας αρέσει προσθέτουμε και πιπέρι χονδροτριμμένο (ή καυτερή πιπεριά αποξηραμένη και τριμμένη - μπούκοβο)
Ξεδιπλώνουμε όλο το φύλλο σφολιάτας (το έχουμε ήδη ξεπαγώσει)
Αλείφουμε με το μίγμα τυριού παντού τη σφολιάτα
Κόβουμε σε 10 μεγάλες λωρίδες, τις στριφογυρνάμε όπως στη φωτογραφία παρακάτω
Τις πασπαλίζουμε με κεφαλοτύρι απο όλες τις πλευρές
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 12 λεπτά στον αέρα (ή 220°C για 12 λεπτά στις αντιστάσεις)