6ψωμάκιαέτοιμα, ή δές παρακάτω συνταγή για να τα φτιάξεις εξολοκλήρου σπιτικά
100mlκέτσαπ
3 mlχρώμα ζαχαροπλαστικήςκοκκινο (προαιρετικά)
Οδηγίες
Χαράζουμε τα λουκάνικα ώστε να μοιάζουνε με ανθρώπινα δάχτυλα. Στο πάνω μέρος αφου χαράξουμε το νύχι αφαιρούμε το επιφανειακό κομμάτι για να φαίνεται πως εχουμε "βγάλει τα νύχια"
Βράζουμε τα λουκάνικα σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο (συνήθως 4-5 λεπτά) και τα αφαιρούμε απο τη φωτιά.
Ανακατεύουμε την κέτσαπ με το χρώμα ζαχαροπλαστικής σε ενα μπόλ (ή χρησιμοποιούμε σκέτη κέτσαπ)
Ανοιγουμε τα ψωμάκια τοποθετουμε το λουκάνικο και αλείφουμε με την κέτσαπ ωστε να μοιαζει με αίμα.
Προσφέρουμε στους επίδοξους ψευτο-κανίβαλους φίλους μας και απολαμβάνουμε όλοι μαζι κάνοντας ήχους ζουλού.
Μικρά Μυστικά
Για εσένα που τα θέλεις όλα σπιτικά, σε έχω. Δές παρακάτω την πανεύκολη γρήγορη συνταγή μου για σπιτικά ψωμάκια χοτ ντόγκ. Πάτα εδώ για να μεταφερθείς στη συνταγή.