Βράζουμε τα αβγά για 10 λεπτά ωστε να γίνουν σφιχτά.
Ετοιμάζουμε σε ενα μπολ με νερό το πράσινο χρωμα ζαχαροπλαστικής. 5 σταγόνες χρώμα σε 700γρ νερό είναι αρκετά, αλλα μπορείτε να το κάνετε και με το μάτι αρκει να εχει αρκετό χρώμα. Η ποσότητα χρώματος διαφέρει ανάλογα την ποιότητα που θα επιλέξετε.Για εύκολο καθαρισμό εκτός απο το μπόλ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μια σακούλα κουζίνας οπως εγώ. Προσοχή πάντα μέσα στο μπόλ για να μη σκιστεί και ποιος σας ακούει μετα... χαχα
Σπάμε τα αβγά σε πολλά σημεία στο κέλυφος και τα τοποθετούμε στο χρώμα για 30 λεπτά. θέλουμε να εισχωρήσει το χρώμα στις ρωγμές και να δημιουργήσει σχέδιο.
Καθαρίζουμε τα αβγά και τα κόβουμε στη μέση. Αφαιρούμε τους κρόκους σε ενα ξεχωριστό μπολ.
Στο μπολ με τους κρόκους τοποθετούμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το ξίδι και 2 σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής μπλέ. Ανακατεύουμε καλά και είναι έτοιμη η κρεμα-γεμιση.
Γεμίζουμε τα αβγά εκεί οπου ηταν ο κρόκος με την κρέμα. χρησιμοποιούμε ενα κορνέ για να κάνουμε εφέ, αλλα και με ενα κουτάλι είναι μιά χαρά.
Πασπαλίζουμε με μαυροσούσαμο και σερβίρουμε κάνοντας τρομακτικούς ήχους μάγισσας.