Αφαιρούμε την συσκευασία και κόβουμε σε λωρίδες το φύλλο κουρού. Εαν το διπλώσουμε στα 4 (όπως ήταν διπλωμένο στη συσκευασία) θα κόψουμε ε μεγαλύτερη ακρίβεια ίσιες λωρίδες.
Τυλίγουμε τα μουμιοπιτάκια αρχίζοντας απο το κεφάλι, έπειτα αφήνουμε λίγο κενό (το μέρος όπου θα μπούνε τα μάτια) και συνεχίζουμε ως κάτω. Εαν τα λουκάνικα είναι πολύ μακριά τα κόβουμε σε μεγεθος λίγο μεγαλύτερο απο ενα δαχτυλο χεριού.
Αλείφουμε με νερό τα πιτάκια χρησιμοποιόντας ένα πινέλο. Τα πασπαλίζουμε με σουσάμι, μαυροσούσαμο, φλοίδες ξερού σκόρδου, παπαρουνόσπορο ή ότι αλλο μυρωδικό μας αρέσει.
Ψήνουμε στον αέρα για 10 λεπτά. Αφού κρυώσουν, τοποθετούμε τα μάτια στερεώνοντας τα με λίγο μουστάρδα στο πίσω μέρος. (η μουσταρδα βοηθά να κολλήσουν στα πιτάκια)