Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το μισό ελαιόλαδο και το κρεμμύδι και το αφήνουμε να μαλακώσει για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα φασόλια, την λιωμένη κολοκύθα, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Αφού ενωθούν τα υλικά κλέινουμε την φωτιά, προσθέτουμε τον δυόσμο, τρίβουμε την φέτα και ανακατεύουμε ελαφρά.
Σύνθετουμε την πίτα
Ανακατεύουμε σε ένα μπόλ το λιώμένο βούτυρο και το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Ξεκινάμε να απλώσουμε τα φύλλα σε μικρό ταψί 20x30εκ. Αρχικά λαδώνουμε το ταψί μας καλά και τοποθετούμε ένα-ένα 3 φύλλά στο κάτω μέρος. Η φορά που τα τοποθετούμε είναι "σταυρωτά" και δεν ξεχνάμε πως πρέπει να λαδώνουμε καθε φύλλο πρίν βάλουμε το επόμενο.
Προσθέτουμε την γέμιση και κλείνουμε τα φύλλα που περισσεύουν απο το ταψί προς τα μέσα και τα λαδώνουμε. Μην σας απασχολεί η εικόνα σε αυτό το στάδιο θα προσθέσουμε τα υπόλοιπα φύλλα απο πάνω και η πίτα μας θα δείχνει "επαγγελματική"!
Προσθέτουμε τα άλλα δύο φύλλα επάνω, ένα-ένα σκεπάζοντας το ταψί και οπως πρίν τα λαδώνουμε. Με το πινέλο που τα λαδώνουμε σπρώχνουμε τις ακρες του φύλλου στα πλάγια μέσα στο ταψί για να δημιουργήσουμε τραγανές άκρες στην πίτα και ταυτόχρονα να την ομορφύνουμε. Σε αυτό το στάδιο με ένα μαχαίρι χαράζουμε μέχρι κάτω τα κομμάτια μας.
Ψήνουμε στους 180 ° C στην λειτουργία αντιστάσεις πανω και κάτω για μιάμιση ώρα. ή στον αέρα για λίγο παραπάνω.