Λαδώνουμε καλά ένα ταψί μεγάλο και το βάζουμε μόνο του στον φούρνο στους 200οC να κάψει.
Σε ένα μπόλ χτυπάμε τα αβγά και προσθέτουμε το γιαούρτι, ένα κουπάκι γιαουρτιού νερό και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το αλεύρι και το αλάτι και ανακατεύουμε ώσπου να έχουμε τον χυλό μας.
Βγάζουμε το ταψί μας απο τον φούρνο αφου εχει κάψει καλά, περιχύνουμε τον χυλό μας να πάει παντού, ρίχνουμε παντού το τυρί μας και εάν θέλουμε λίγο άνιθο (ή αλλο αρωματικό) και λιγο λουκάνικο. Τέλος, πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο την επιφάνεια.
Ψήνουμε στους 200οC για 30-40 λεπτά ή ώσπου να πιάσει χρυσή κρούστα.
Μικρά Μυστικά
Το ταψί μας ιδανικά να είναι μεγάλο για να απλώσει η πίτα μας και να γίνει λεπτή και τραγανή.
Ο άνιθος παει πολύ στην πίτα μας αλλα ταιριάζουν και άλλα αρωματικά φυτά οπως ο δυόσμος. Μπορείτε εάν δεν σας αρέσουν να τα παραλείψετε.
Εάν δεν είστε και βετζετέριαν βάλτε και λίγο λουκανικάκι να γουστάρετε, ντε! υπέροχη! χαχα