Κόβουμε σε κύβους το κρέας μας, το βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με όλα τα υλικά μας και τα ανακατεύουμε ολα μαζι καλά για να πανε τα μπαχαρικά και τα αρώματα παντου στο κρέας.
Σκεπάζουμε με μία μεμβράνη φαγητού και το αφήνουμε 1-2 ώρες στο ψυγείο για να μαριναριστεί το κρέας. Έαν εχουμε προβλέψει κάνουμε την διαδικασία απο την επόμενη νύχτα ωστε να μείνει το κρέας με τα αρώματα μέχρι 12 ώρες!
Ψήνουμε στο τηγάνι σε δυνατή φωτιά χωρίς να προσθέσουμε έξτρα λιπαρά ώσπου να ροδίσουν οι μπουκίτσες κρέατος. Μπορούμε να σβήσουμε με ένα σφινοπότηρο κρασί λευκό ή ρετσίνα.