Κόβουμε την ρίζα και πλένουμε πολύ καλά τα αντίδια. Εκτός του οτι μπορεί να έχουν πολύ χώμα ενδιάμεσα στα φύλλα τους, το ήξερες ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τροφικών δηλητηριάσεων προέρχεται απο τα χορταρικά που δεν πλένουμε και καταναλώνουμε ωμα; Καλό πλύσιμο λοιπόν!
Γεμίζουμε νερό μία μεγάλη κατσαρόλα, το αλατίζουμε και προσθέτουμε τα χόρτα.
Αφού βράσουν για 20 λεπτά, κατευθείαν τα βγάζουμε σε ενα μπολ με νερό και πάγο. Έτσι σταματάμε τοπν βρασμό και διατηρούμε το χρώμα ζωντανό.
Σερβίρουμε με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι και λεμόνι στυμμένο.